Maak van 2019 je beste

jaar ooit!

Met de Masterclass:

Plan 2019 goed

347,-

  • Wil je 10.000-den euros besparen komend jaar?
  • Wil je groeien met je bedrijf zonder daar harder voor te werken?
  • Wil je op ieder moment inzicht hebben in waar je exact staat met je bedrijf?
  • Wil jij weten welke acties leiden tot je gewenste (financiële) doel voor 2019?
  • Wil jij in 2019 gewoon een betere ondernemer worden?


Ik vertel je in 1 dag de insights om aan de slag te gaan met je eigen begroting en jaarplanning, die je precies op elkaar afstemt. Vervolgens gaan we direct aan de slag.

Zodat je het hele jaar controle hebt over je bedrijf. Stel jezelf eens voor hoeveel rust dat geeft!

Incl. BTW

Doordat je direct aan de slag gaat tijdens deze workshop ga je naar huis met een financiële begroting, een plan en de juiste mindset en instelling om 2019 tot een groot succes te maken.

Het volgende jaar kun je het gewoon zelf, want dit kun je ieder jaar blijven herhalen.

In 1 dag tijd bepaal jij de toekomst van je bedrijf

Werk aan jezelf en werk aan je bedrijf. Ben je wel een goede ondernemer als je geen financiële begroting maakt, en wat als je geen jaarplanning maakt? Ik weet uit eigen ervaring dat vooral vrouwelijke ondernemers hiermee worstelen.

Tijdens deze dag krijg je de templates en het inzicht en ga je direct met deze 2, zeer belangrijke, tools aan de slag.

Leer jezelf beter kennen

Investeren in jezelf blijft net zolang renderen als je onderneemt. 

Meer financieel inzicht gaat je veel geld besparen en je inkomsten verhogen significant. Meer rendement in 2018 betekent ook meer rendement in 2019 en dat blijft zo doorgaan. Tel dat eens 10 jaar bij elkaar op......!

Kleine investering, Groot rendement

Positioneer jezelf voor succes

Wat vraag je je boekhouder precies?

Werk naar de toekomst

Wat heb je precies nodig van je boekhouder voordat je je begroting op kunt stellen? Je ontvangt voor aanvang al een lijst die je doorgeeft aan je boekhouder, zodat je beslagen ten ijs komt.

We gaan aan de slag met je doelen voor de komende 3-5 jaar. Zodat je niet alleen in 2019, maar ook de jaren erna nog steeds focus en richting hebt.

Je begroting van 2020 wordt daardoor heel gemakkelijk.

Na deze dag weet jij precies hoe jij jezelf onderscheidt van alle anderen in jouw branche. Zodat je nooit meer de vraag krijgt, waarom zou ik met jou in zee gaan en niet met een ander?

Ik startte op mijn 25e met een typemachine en wonend in een caravan, mijn eerste bedrijf. Inmiddels heb ik meerdere bedrijven opgezet. Mijn meest succesvolle, internationale bedrijf, verkocht ik in 2011. Sindsdien richt ik me met mijn bedrijf PowerEvents op de groei van bedrijven t/m 25 man personeel. Dit doe ik op mijn eigen unieke manier. D.m.v. trainen en coachen van de ondernemer zelf.

De grootste asset van ieder bedrijf is de ondernemer zelf. Hoewel deze daar zelf in veel gevallen anders over denkt. Voor deze ondernemers ben ik sparringpartner, coach en mentor.

Door mijn ruime ervaring als ondernemer en mijn grote kennis van de nieuwe online economie, halen mijn klanten snel resultaat.

In Zuid Holland werd ik uitgekozen tot beste vrouwelijke ondernemer met mijn vorige bedrijf. Als topsporter was ik lid van 2 nationale

sportteams, freestyle kayakken en freestyle skiën. Bij het kayakken behoorde ik tot de Europese top en ik werd Nederlands kampioen.

Ik reis de hele wereld over om te leren van talrijke miljonairs. Zo houd ik mijn ondernemerskennis up to date. Deze kennis deel ik tijdens mijn trainingen, lezingen en 1-op-1 mastermindsessies. Mijn ondernemers boek, "Geef Je Concurrenten Het Nakijken" kwam in juni 2015 uit.

Over Tineke Rensen

Mijn eigen trainingslocatie nabij Delft 

28 januari van 09.30 uur t/m 17.00 uur.

Inclusief:

  • Alle consumpties en een uitgebreide lunch
  • Worksheets
  • Maatwerk advies van internationaal spreker, auteur en business accelerator Tineke Rensen

Maximum aantal deelnemers 10


Je investering is 347,- voor alles (Incl. 21 % BTW)

Wie, Wat, Waar?

Ontvang naast de training ook nog 3 bonussen

Na de workshop kun je een half uur inplannen met Tineke voor als je nog vragen hebt over de inhoud of over iets anders dat speelt binnen je bedrijf.

Gesigneerd exemplaar van het boek "Geef je Concurrenten het Nakijken". Met inlogcode van website met bonussen, zoals: interviews, een lezing van Tineke en meer.

Boek + Bonussen

De Totale Waarde van de Training en de Bonussen is

 

668,00 euro

Video: ruim al je geldlekkages op

Gratis 1-op-1 sessie 

van een half uur

Een oefening waarbij je op zoek gaat naar onzichtbare geldlekkages binnen je bedrijf. Als je deze 1 voor 1 opruimt bespaar je 10.000-den euro's op jaarbasis. 

27,-

297,-

27,-

97,-

Meld je aan en klik op de oranje button. Je komt dan op de betaalpagina. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je al je gegevens invult.

347,-

Incl. BTW