Als je weet welk GeldPowerType je bent, weet je wat je sterke kanten en je valkuilen zijn m.b.t. geld. Daardoor neem je veel effectievere beslissingen. Je maakt keuzes die dichtbij je ware aard liggen waardoor je je veel beter voelt. Bovendien maak je meer omzet en/of bespaar je veel geld.

Verbeter al je beslissingen als ondernemer.

Maak de MEEST effectieve beslissingen voor 

jezelf en je bedrijf

"Wat is jouw GeldPowerType

Assessment"

MoneyPower

Hoe vaak heb je niet dat plannen die je in je hoofd hebt en alles wat je daaromtrent in gang zet, anders uitpakken dan je had bedacht?

Naast de teleurstelling die dit oplevert kost het je vaak ook geld en in ieder geval tijd.

En tijd is geld. 

Bij een volgende kans ben je veel waakzamer. Aan de ene kant is dit goed, aan de andere kant kan dat je ervan weerhouden om de kans in het juiste perspectief te zien.

Als ondernemer is het handig om zo slim mogelijk met het geld in je bedrijf om te gaan. En dat is exact wat je leert tijdens deze masterclass.

Bespaar tijd en geld

Een van mijn mentoren zei altijd" How you do Money, is how you do Everything" 

Geld is het smeermiddel van je bedrijf. Alle beslissingen die je als ondernemer neemt zijn indirect terug te voeren naar geld. En daarom is het enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat die beslissingen passen bij wie jij als ondernemer werkelijk bent. Anders zijn je resultaten veel minder succesvol.

Er zijn 8 GeldPowerTypes en tijdens de Masterclass ontdek je precies welk type jij bent. Dit geeft je veel inzicht over hoe jij beslissingen rondom geld maakt.

Wie ben jij als het om geld gaat?

Na je betaling krijg je een vragenlijst opgestuurd. Ook zit hier uitleg bij over hoe je het beste deze vragenlijst in kunt vullen.


In een middag ga je in een groep aan de slag met deze uitkomst. Aan het einde van de middag weet je precies  welk GeldPowerType jij bent.

Na deze middag ga je op een heel andere manier beslissingen nemen over geld.

Je snapt veel beter waarom sommige zaken helemaal nooit voor je hebben gewerkt en je weet precies wat wel voor je werkt. Zodat je veel efficiënter met het geld in je bedrijf om kunt gaan.


Je krijgt de uitleg van je geldpowertype ook in PDF. De rest van de middag ga je aan de slag met diverse oefeningen en creëer je een aantal nieuwe strategieën om gemakkelijker geld te verdienen met je bedrijf. Precies zoals dat het beste bij je past.

Geldvalkuil

De technische kant van geld is belangrijk en aan de onbewuste kant geven we geen aandacht!

Ben je benieuwd naar jouw GeldPowerType?

Deze ondernemers pasten hun strategieën succesvol aan

Tineke Rensen 

PowerEvents

Door het werken met de GeldPowerTypes kwam ik er achter dat mijn vorige bedrijf niet meer bij me paste. Ik verkocht dit internationale bedrijf en startte met het werken met ondernemers die willen groeien met hun bedrijf. Ik werk speciaal met ondernemers die het lef hebben om AAN zichzelf te werken.

Alle beslissingen die je neemt zijn een afspiegeling van (onbewuste) overtuigingen. Over geld en over onszelf als mens hebben we veel gedachten en overtuigingen die pertinent onjuist zijn. 

Daardoor zijn veel bedrijven veel kleiner dan ze zouden kunnen zijn en maken ze veel onnodige strubbelingen mee.


Stel je voor dat jouw bedrijf 2 x zo groot is, doordat jij de juiste beslissingen neemt die helemaal passen bij jouw natuur. Hoeveel meer impact kun je dan maken?


Riccardo de Waal 

Boanova BV

Dankzij de GeldPowerTypes weet ik nu veel beter waar ik op moet letten en welke taken van het ondernemerschap echt op mijn lijf geschreven zijn en hoe ik daarmee het beste resultaat kan behalen. Ook weet ik nu, waar ik voor moet waken, zodat ik niet in een van mijn (onbewuste) valkuilen tuimel.


Mijn (onbewuste) overtuigingen over geld deden totaal geen recht aan mijn bestaan als ondernemer. Sterker nog, ze stonden me in de weg om mijn internationale bedrijf verder uit te bouwen. Dankzij de geboden veiligheid en expertise door Tineke was het voor mij mogelijk om diepgewortelde blokkades onder ogen te zien. Het was een ontroerend moment voor me om te ontdekken dat ik vanaf mijn jeugd delen van mezelf heb onderdrukt om in een gewenst plaatje te passen. Deze helderheid is een groot geschenk.

Bregtje van Thiel Coovels

VTC Management en Adviesbureau

Ik snap nu heel goed, waarom het voor mij steeds zo lastig was om een goede prijs voor mijn diensten te vragen.

Ik ben niet geldgedreven. Hoewel ik toch in een milieu ben opgegroeid waar geld heel belangrijk werd geacht en ook altijd in overvloed aanwezig was.


Met een bedrijf is dat natuurlijk een desastreuse instelling.

Door de GeldPowerTypes leerde ik waar mijn sterke kanten liggen met geld.

Mijn kracht zit in de combinatie van mijn grote netwerk en mijn wens om iedereen te willen helpen.


Toen ik inzag hoeveel waarde ik onder andere daardoor bood was het vragen van een betere prijs ook een logische stap voor mij.

Over Tineke Rensen

  • 27 jaar ondernemer
  • Nederlands kampioen
  • Beste vrouwelijke ondernemer van Zuid-Holland
  • Internationaal ondernemer
  • Auteur ondernemersboek

"De beste investering voor je bedrijf is een investering in jezelf. Deze blijft tot in lengte van dagen renderen."

Wijzig na een middag de

(geld)koers van je bedrijf 

Je Investering voor deze workshop  is 95,-

Geldkompas

Prijs is excl btw.

Datum:                          30 januari 2019

Tijdstip:                         13.00 - 17.00 uur

Locatie:                          Prins Hendrik Kade 74, Katwijk

Inclusief:                        Koffie/thee en werkboek.

Aanmelden vóór:         15 januari

Investering:                   95,00 euro excl btw.